Renovatie werkzaamheden door een specialist

Het onderhouden van uw woning is van groot belang. Hier voorkomt u mankementen en eventuele onveilige situaties mee. In sommige gevallen is onderhoud echter niet meer mogelijk. Is dit bij uw woning het geval? Neem dan contact op met een specialist. In Almere kunt u rekenen op ons aannemersbedrijf als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van renovatie werkzaamheden. Wij weten precies hoe we uw woning, badkamer of keuken er weer als nieuw uit kunnen laten zien.

Soorten renovatie

Uw woning is de plek waar u dagelijks leeft. U hoort zich hier veilig en op uw gemak te voelen. Niks is vervelender dan tegels die van de muren afvallen of een trap die treden mist. In Almere kunt u onder andere bij ons terecht voor:

 • Traprenovatie
  Als u kiest voor traprenovatie zorgen wij ervoor dat uw trap er weer als nieuw uit ziet. Kapotte traptreden worden vervangen en daar waar nodig is opnieuw geschilderd. Bij de renovatie houden wij rekening met uw wensen.
 • Keukenrenovatie
  Met het vervangen van uw keukenblad of de deuren van uw keukenkastjes kunnen wij uw keuken al een hele nadere uitstraling geven.
 • Badkamerrenovatie
  Onze vakmannen kunnen er met een paar kleine aanpassingen al voor zorgen dat uw badkamer weer een plek wordt waar u zich kunt ontspannen.
 • Gevelrenovatie
  Zitten er scheuren in het metselwerk van uw bedrijfspand of woning? Dan is gevelrenovatie de beste oplossing. Wij zorgen voor een nette afwerking.